14 dagen niet goed geld terug garantie!

Consumenten die ontevreden zijn over hun bestelling kunnen de bestelling binnen 14 dagen retour sturen. Voorwaarde is wel dat dat de bestelde artikelen niet zijn gebruikt of beschadigd.

Wij hanteren de wet koop op afstand voor consumenten. Indien de producten niet aan uw verwachtingen voldoen kunt u deze – mits onbeschadigd en ongebruikt – binnen 14 dagen aan ons retourneren en een vervangend product of het eventueel betaalde bedrag terug ontvangen. Neem per email contact op met ons, vermeld ook uw bestelnummer en klachtomschrijving.

Voor zakelijke klanten is het herroepingsrecht niet van toepassing.

Bulkbestellingen kunnen niet worden geretourneerd.

Kosten retourneren:

De retourkosten zijn voor rekening van de klant en er kunnen kosten in rekening gebracht worden. Aan het retour sturen van producten zijn kosten gebonden. Deze worden niet door ons vergoed. Wij vergoeden alleen de kosten van het artikel + verzendkosten ‘heen’ als u verzendkosten heeft betaald bij retourzending van uw gehele bestelling. U bent zelf verantwoordelijk voor de retourzending. Afhankelijk van het product kunt u deze per PostNL of transportbedrijf naar ons op laten sturen. 

Klachten:

Indien u naar aanleiding van een bestelling of anderszins een klacht heeft kunt dit aan ons kenbaar maken via e-mail of via de post (Schaafstraat 26D, 1021KE Amsterdam). U ontvangt geen automatische ontvangstbevestiging. Wij vragen u om in de e-mail of brief zo duidelijk mogelijk de aard van de klacht te omschrijven. Wij zullen uiterlijk binnen vier werkdagen reageren of contact met u opnemen om de klacht te bespreken.

Oplossing:

Wij streven er naar altijd in samenwerking met de klant tot een oplossing te komen. Indien dit niet het geval is kunt u contact opnemen met de geschillencommissie Stichting Webshop Keurmerk. U kunt mailen naar: Webshop Keurmerk via info@keurmerk.info. Deze commissie zal optreden als bemiddelaar en proberen een oplossing te bereiken.  

Privacy policy:

Wij bedanken je voor het vertrouwen dat je in ons stelt en we beloven zorgvuldig met je persoonlijke gegevens om te gaan. Informatie verstrekt aan ons worden niet aan derden doorgegeven.